Welkom op de website van Twisterhof, voorheen Timbaras.

Beste gasten van Twisterhof, voorheen Timbaras,
Vanaf september 2004 hebben wij u een adres geboden om (samen met uw honden) uw vakantie door te kunnen brengen.
Na meer dan 14 jaar gaat op 1 februari 2019 de hondenren voor het laatst op slot; het is mooi geweest. Wij danken u allen voor het vertrouwen dat u in ons en onze accommodatie(s) hebt gevestigd en wensen u nog vele plezierige (honden)vakanties toe.

Peter Diana Jacqueline †


Peter en Diana Faber

Uit eigen ervaring is ons bekend dat het voor hondenbezitters niet altijd meevalt om een passend vakantieadres te vinden, een adres waar honden niet alleen toegestaan maar juist ook welkom zijn. Om die reden zijn wij in 2004 gestart met "Timbaras", een Noorsrood geschilderd houten vakantiehuisje, bedoeld voor mensen met en zonder honden.

Het concept bleek goed en dankzij een steeds groeiend aantal gasten werd het in 2010 noodzakelijk om te gaan verbouwen. Timbaras maakte plaats voor "Twisterhof", 2 stenen appartementen, nieuw gebouwd in de voormalige schuur van de boerderij.

Zowel appartement "Twister" als appartement "Anna" zijn vrijwel volledig ingericht en beschikken over een eigen hondenren zodat uw hond(en) en uzelf voldoende ruimte hebben om lekker buiten te zijn.

Nieuw bij Twisterhof....de ontbijtmand! Zie bij prijs/voorwaarden.

Wij hopen u nieuwsgierig te hebben gemaakt en u in de toekomst als onze gasten te mogen begroeten,
Peter en Diana Faber.

Wij zijn ook op facebook.